Jalkapallon EM

Jalkapallo kuuluu maailman kuuluisimpien ja seuratuimpien lajien kategoriaan. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että lajista on todella monia erilaisia turnauksia, joita pelaajat voivat seurata, ja joista he voivat lyödä vetoa. Jotkut turnauksista ovat kuitenkin kuuluisampia ja suositumpia kuin toiset.

Yksi näistä suosituista ja kuuluisista turnauksista on tietenkin Jalkapallon Euroopan Mestaruus, eli Jalkapallon EM, turnaus. Sillä tarkoitetaan yleisesti aikuisten miesten turnausta, sillä naisille ja nuoremmille pelaajille on erikseen omat turnaukset. Jalkapallon EM turnaukseen liittyy monia asioita, ja on hyvin mahdollista, että jopa innokkaat seuraajat eivät ole kaikista asioista tietoisia. Joten aloitetaan Jalkapallon EM kisoihin tutustuminen.

Jalkapallon Euroopan Mestaruutta on pelattu vuosikymmenien ajan

Jalkapallon Euroopan mestaruuden järjestää UEFA. Mestaruutta pelattiin ensimmäistä kertaa vuonna 1958, mikä tekee turnauksesta yli 60 vuotta vanhan. Tämä tekee turnauksesta yhden vanhimmista Euroopan Turnauksista.

Ensimmäistä kertaa Euroopan maiden välinen turnaus ehdotettiin jo vuonna 1927, Ranskan Jalkapallo viranomaisten pääsihteerin puolesta. Ottelu kuitenkin alettiin pelaamaan vasta vuonna 1958, kuten juuri mainitsimme. Tämä tapahtui muutama vuosi turnausta ehdottaneen henkilön menehtymisen jälkeen. Vaikka hän ei siten valitettavasti ikinä päässyt todistamaan ehdotuksensa toteuttamista, hänet on huomioitu erittäin mukavalla tavalla. Nimittäin turnauksen voittajien saama pokaali on nimetty hänen mukaansa, ja sitä kutsutaan nimellä Delaunay.

Turnaus on tietenkin muuttanut muotoaan monilla eri tavoilla vuosien aikana. Yksi asioista, mikä on vaikuttanut erityisen paljon turnaukseen ja sen kehittymiseen on internet. Ennen pelien seuraajat muissa maissa saivat tietää tulokset aina jälki käteen. Nykyään pelejä voidaan seurata suorana, vaikka olisit kotona.

Jalkapallon EM turnaukseen ottaa osaa monta maata

Koska kyseessä on Euroopan maiden välinen turnaus, siihen tietenkin ottaa osaa hyvin monta eri maata. Jo pelkästään finaaleihin ottaa osaa jopa 24 eri maata. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että koko turnaukseen sisältyy aina hyvin paljon erilaisia jännittäviä hetkiä.

Ennen kuin 24 maan väliset finaaliottelut aloitetaan, turnaukseen ottaa osaa 55 maata. Turnaus aloitetaan karsinta otteluilla, joiden avulla joukkueiden määrää tiputetaan tarvittavaan 24:n.

Suomen edustusjoukkue Euroopan Mestaruus turnauksessa

Suomi ei ole valitettavasti kovin tunnettu jalkapallon maailmassa. Tietenkin Suomesta on lähtenyt maailmalle joitakin hyvin kuuluisia pelaajia kuten Teemu Pukki, joka on kerännyt huomiota ulkomailla viimeisten vuosien aikana.

Tämä kuitenkin vaikuttaa olevan vihdoin muuttumassa. Huuhkajiksi kutsuttu Suomen Edustusjoukkue on nimittäin vihdoin päässyt kiipeämään Euroopan Mestaruus turnaukseen. Valitettavasti Suomi ei tietenkään päässyt kovin pitkälle finaali otteluissa, mutta tämä on silti jo huomattava saavutus. Jos joukkue tulee tekemään samalla tavalla töitä, ehkä he tulevat menestymään tulevaisuudessa paremmin.

Jalkapallon EM kiinnostaa monia vedonlyöjiä

Koska jalkapallon EM turnaus on niin suosittu seuraamis kohde, ei ole yllättävää, että se vetää puoleensa hyvin monia vedonlyöjiä. Koska se on hyvin suosittu vedonlyönti kohde, siihen on tietenkin hyvin monia erilaisia mahdollisuuksia.

Tämä vaikuttaa jo siihen, kuinka monet eri sivustot tarjoavat turnauksen vedonlyöntiä varten. Voit siirtyä mille vain korkealaatuiselle sivustolle löytääksesi juuri tämän turnauksen. Sen takia voit valita käyttämäsi pelisivuston esimerkiksi heidän tarjoaman bonuksen avulla. Jotkut sivustot tarjoavat jopa erityisiä bonuksia juuri EM Jalkapalloon.

Tämän lisäksi pelaajat voivat lyödä vetoa Jalkapallon EM turnauksesta monella eri tavalla. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että pelaajat voivat lyödä pitkävetoa juuri Jalkapallon EM turnauksesta. Sen lisäksi turnaus kuuluu Vakioveikkaukseen. Tämä avaa upeita mahdollisuuksia pelaamiseen.

Käytä hyväksesi EM vedonlyöntivihjeitä

Yksi tärkeä syy siihen, miksi on hyvä tietää, että Jalkapallon EM vedonlyöntiä voidaan harrastaa monella eri tavalla on se, että siihen voidaan käyttää erilaisia vihjeitä. Pelaaja voi löytää Vakiovihjeitä sekä Pitkävetovihjeitä, joita voidaan käyttää turnauksen peleissä. Ei ole ihme, että jalkapallon EM vedonlyönti on niin suosittu kohde!

Viimeisimmät artikkelit